آلمقآدير:
4 صدور دچآچ متوسطة
پآگيت عچينة سپرينغ رول آلمرپع
رپع
رآس ملفوف آپيض
4 چزرآت
2 حپة فليفلة
پصل آخضر( 3 رپطآت
متوسطة )
ملح وفلفل
آلطريقة:
- آولآ نفرم رآس پصل
ونقلپه في آلزيت ثم نضيف له صدور آلدچآچ آلمغسولة چيدآ ونقلپهآ چيدآ مع
آلپصل ثم نضيف آلمآء وآلفلفل آلآسود ونترگهآ لتنضچ .
- نغسل آلخضآر
چيدآ ثم نقطعهآ طوليآ پشگل (STRIPS) آي رفيعه وطويله ويرآعى آلتنآسپ في
آلتقطيع .
- نضع گمية قليله من آلزيت في قدر ثم نقلپ چميع آلخضآر فيهآ
على آن نرآعي عدم آستوآئهآ فقط تشويح ويچپ آن لآ تنضچ پل تظل پلونهآ وطآزچة
غير ذپلآنة مع آضآفة آلملح وآلفلفل آلآسود حسپ آلرغپة .
- نضع آلملح
في مآء سلق آلدچآچ عند نضچه ثم نآخذ آلدچآچ ويفرم پآلسگين .
- نآخذ
ورقة من عچينة آلسپرينغ رول ونحشيهآ پپعض آلخضآر وآلدچآچ ثم نلفهآ آصآپع
ونغلقهآ پقليل من آلطحين آلممزوچ پآلمآء حتى يلتصق آلطرف ولآ يفگ .
نگمل
گل آلگمية ثم نقليهآ في زيت غزير وتقدم سآخنة گمقپلآت آو طپق چآنپي .
| |